Beste lezer,

Op het moment dat ik dit schrijf lijken we nog een allerlaatste super zomerdag in het verschiet te hebben en dat half oktober! Het kan geloof ik allemaal niet op, heerlijk.  Daar gaan we natuurlijk nog even intens van genieten want niets mis met een 26 graden. Heb ik vorige week ook met twee lieve vriendinnen op Ibiza mogen ervaren. Zonnige warmte doet mij altijd goed;-) Maar zoals ik vorige keer ook al schreef, het is niet alleen de warmte van de zon waar ik blij van word. De warmte van haardvuur, kaarsjes, maar vooral die van lieve vriendinnen/vrienden familie en uiteraard die van mijn eigen lieve mannen, kan ik echt helemaal blij van worden. En in dit kader hebben we ook komende maand weer gezellige activiteiten bij Goy's Genieten. Allemaal geheel passende in onze Blue Zone gedachten. Bedoeld om je even totaal te ontspannen, waardevolle inspiratie op te doen, maar dus vooral ook gezellig met elkaar. Het hebben van een  liefdevol en voor jou goed aanvoelend sociaal netwerk kan een mooie bijdrage leveren aan vitaal en gelukkig oud worden. Dus kom hier samen genieten van een high tea onder de bezielende muzikale begeleiding van de Vuurvlinder, kom na een totale ontspannende yinyogales lekker wijn proeven of kom hier met elkaar het plezier van een Art Journal ontdekken! 

Ben je benieuwd wat de Blue Zone gedachten verder allemaal inhoudt en wat het voor jou zelf kan betekenen? Kom dan vooral naar onze inspiratie avond op vrijdag 14 december! 

Zo, dit lijken mij wel weer  genoeg activiteiten voor de komende weken. We hoeven ons echt niet te vervelen, maar ook dit laatste is op zijn tijd natuurlijk juist even lekker. Doe dus vooral waar jij je fijn bij voelt en ik hoop tot hier een keertje ziens...is het niet deze maand dan wellicht een volgende...

- Simone -

---

Activiteiten

Theeconcert Vuurvlinder

Relaxconcert met healthy high tea

Herfstconcert om heerlijk te relaxen. Mooie muziek van Vuurvlinder onder het genot van een heerlijke gezonde high tea.

Lees meer...

Creatieve Inspiratieavond aan onze Doodletafel i.s.m. The Readshop

Creatieve Inspiratieavond aan onze Doodletafel i.s.m. The Readshop

Start je week goed met een gezellige Doodle avond op maandag 5 november. The Readshop organiseert wederom een avond Creatief met letters bij Goy´s Genieten.

Lees meer...

Yin yoga wijn

Yin yoga met wijnproeverij

Begin je weekend met een dubbelleuke activiteit. Ontspannende Yin yoga i.c.m. een smakelijke wijnproeverij.

Lees meer...

---

Nieuwsberichten

Get inspired door de Blue Zone op vrijdag 14 december

Get inspired door de Blue Zone op vrijdag 14 december

Laat je inspireren! We zitten al weer in het laatste kwartaal van 2018. Het was voor ons een mooi jaar met veel activiteiten, waar gezelligheid, vitaliteit en creativiteit hoogtij vierden. Voor de laatste maanden van het jaar staan er nog veel leuke activiteiten op het programma. Maar natuurlijk zijn wij ook al druk bezig met wat we volgend jaar willen …

Lees meer...

---

Ideeën of vragen?

Neem gerust contact met mij op als je ideeën of vragen hebt. Laat het ook weten als je vriend wilt worden van Goy's Genieten.

---

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je aangegeven hebt dat je geïnteresseerd bent in Goy's Genieten. Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je dan heel eenvoudig hieronder afmelden.