Beste lezer,

Een kloddertje roze hier of daar is hier bij Goy's Genieten natuurlijk heel gezond!! Kleur roze staat bij mij ook voor de roze bril en dus voor positiviteit. Maar in een volgende nieuwsbrief gaan we wel in op de kracht van positief denken voor een vitaal leven;-)

Dit verhaal nu even over het ongegeneerd lekker klodderen van verf .....kortom lekker ontspannen creatief bezig zijn.  Uit meerdere onderzoeken lijkt toch echt naar voren te komen dat zelfs kortstondig, maar regelmatig creatief bezig zijn de onvermijdelijke slijtage van de hersenen op latere leeftijd, kan afremmen of zelfs ongedaan kan maken. Door iets nieuws te doen en nieuwe inzichten op te doen, maakt je brein weer nieuwe verbindingen aan.  Bij een creatieve activiteit moeten verschillende processen in je brein samenwerken en dat maakt dat je helemaal op kunt gaan in de activiteit. Klinkt wellicht allemaal wat plastisch, maar hierdoor beland je ook nog eens in een heerlijk ontspannen flow en daar houden we hier natuurlijk wel van. 

Creatieve activiteiten passen dan ook erg goed in een vitaal leven en vandaar een prominente plek op de activiteitenkalender van Goy's Genieten. Het is gezond voor je brein, geeft je een moment van de altijd nodige ontspanning, geeft je de gelegenheid om desgewenst nieuwe mensen te ontmoeten en wellicht doe je inspiratie op voor een leuke nieuwe hobby. 

Jedidja heeft hier in ieder geval weer een nieuwe passie gevonden, een Art Journal bij houden. Niet heel veel anders dan regelmatig je eigen mini moodboard maken en nog wat persoonlijker pimpen. Laat het buiten maar lekker regenen, hier zit je knus binnen met een kop thee en een stapel leuke tijdschriften. Nieuwsgierig geworden.....kom dan vooral op 5 november naar the Readshop Inspiratie avond. Maar onze eigen Sintdoodle is natuurlijk ook een feestje op zich want je kunt je dan ook lekker onderdompelen in het sinterklaassfeertje hier. Wil je wat anders creatiefs denk dan aan vilten met Petra of  ontspannen schrijven tijdens de yogales. Lijkt mij weer voor ieder wat wils, maar laat het ons vooral weten wanneer je zelf een wens of idee hebt!

Wij vervelen ons de komende tijd in ieder geval niet, zou leuk zijn om je hier gezellig te ontmoeten!

- Simone -

---

Activiteiten

Creatieve Inspiratieavond aan onze Doodletafel i.s.m. The Readshop

Creatieve Inspiratieavond aan onze Doodletafel i.s.m. The Readshop

Start je week goed met een gezellige Doodle avond op maandag 5 november. The Readshop organiseert wederom een avond Creatief met letters bij Goy´s Genieten.

Lees meer...

Engeltjes viltworkshop

Workshop Engeltjes vilten

Onder deskundige leiding van Petra van den Kieboom maak je in een avondje je eigen gevilte Engeltje. Leuk om als beschermengeltje cadeau te doen of mooi voor in de Kerstboom. 

Lees meer...

Doodle XL Sinterklaas

Doodle avond XL: Sinterklaas

SintDoodle Onze Doodle XL,  een gezellig avondje creatief ontspannen nu uiteraard helemaal opgepimpt en geheel in Sinterklaasstijl. Wil je al helemaal in oer gezellige echt hollandse sinterklaassfeer komen en je ook nog eens de stress besparen van alles op het laatste moment? Kom dan vooral naar deze Doodle avond.  Je wordt dan even helemaal ondergedompeld in het Sint&Pietengevoel. Je kunt …

Lees meer...

yoga en creatief schrijven

The power of being me: yoga en creatief schrijven

Boeiende workshop met yoga, creatief schrijven en meditatie. Leer luisteren naar jezelf en maak een begin met het waarmaken van je dromen en wensen.

Lees meer...

---

Nieuwsberichten

Get inspired door de Blue Zone op vrijdag 14 december

Get inspired door de Blue Zone op vrijdag 14 december

Laat je inspireren! We zitten al weer in het laatste kwartaal van 2018. Het was voor ons een mooi jaar met veel activiteiten, waar gezelligheid, vitaliteit en creativiteit hoogtij vierden. Voor de laatste maanden van het jaar staan er nog veel leuke activiteiten op het programma. Maar natuurlijk zijn wij ook al druk bezig met wat we volgend jaar willen …

Lees meer...

restorative yoga goy's genieten

Restorative yoga

Restorative yoga; niet voor watjes! Restorative yoga lijkt een beetje weggestopt te zijn in yogaland. Veel mensen hebben er een mening over: ´Je hoeft alleen maar een beetje te liggen.´ ´Je gaat er niet eens van zweten.´ ´Het is gewoon een uurtje slapen.´ Dit is erg jammer. Het is juist een hele mooie en waardevolle vorm van yoga! Druk, druk, druk In …

Lees meer...

---

Ideeën of vragen?

Neem gerust contact met mij op als je ideeën of vragen hebt. Laat het ook weten als je vriend wilt worden van Goy's Genieten.

---

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je aangegeven hebt dat je geïnteresseerd bent in Goy's Genieten. Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je dan heel eenvoudig hieronder afmelden.