Beste lezer,

En vandaag op de dag van schrijven is het blue monday, naar ze zeggen de meest deprimerende dag van het jaar. Ik weet niet hoe het met jullie is, maar wij hebben daar op deze super zonnige heerlijke winterdag gelukkig niets van gemerkt. Vandaag echt intens genoten en we hebben, alles behalve depressief, weer leuke plannen gemaakt voor komend jaar. What's in a name zullen we maar zeggen, het vrolijke zonnetje zal van grotere invloed geweest zijn. Vandaag fris, zonnig en strak blauwe lucht(vandaar natuurlijk die blue monday) het type weer dat je vol in je energie zet!

Neemt niet weg dat we de komende weken nog even lekker rustig aan doen. Even de tijd nemen om de balans op te maken en de plannen voor komend jaar rustig vorm te geven. Het thema hier bij Goy's Genieten (omdat we er zelf ook zo behoefte aan hebben;-) is dan ook ontspannen & balans. Aan dit thema hoeven we natuurlijk niet al te veel te doen, dat is precies hetgeen we hier altijd al uit willen stralen en al onze lopende activiteiten passen daar dan ook helemaal bij. En de cursus mindful leven van Marieke die binnenkort start is natuurlijk ook een waardevolle aanvulling op ons thema net zoals de cursus over etherische oliën van Mirthe.

Voor de volledigheid onze wekelijkse activiteiten nog even op een rijtje: 

Dinsdag 20.00 uur Bart's Body & Balance

Woensdag 19.15 uur Yoga met Wendy

Woensdag 20.30 uur Restorative Yoga van Eva

Donderdag 9.30 uur Easy Pilates van Mirthe

Donderdag 19.00 uur Yin yoga van Mascha

Donderdag 20.30 uur Power Yoga van Mascha

Vrijdag 9.30 uur Yin Yoga van Yolande

Dit zijn voor nu al de heerlijke lessen, er zitter er nog veel meer in de pijplijn, zowel voor bewegen als ontspannen, als aan onze altijd gezellige Doodle Tafel of in de sfeervolle keuken. Het moet wel heel raar lopen wil er helemaal niets voor je bij zitten of bij komen, dus wij hopen tot gauw ziens! 

- Simone -

---

Activiteiten

boxing yoga

Bart's Body & Balance

Een fijne mix van inspanning en ontspanning. Een complete body workout zonder extra hulpmiddelen. Zowel lichaam als geest vinden hun natuurlijke balans.

Lees meer...

Festina Lente Yin Yoga

Festina Lente Yoga: Yin Yoga

Neem de tijd voor jezelf, gun je lichaam de rust en verstilling van Yin Yoga. Op vrijdagochtend bij Goy´s Genieten.

Lees meer...

Mama´s Night Out

Na het grote succes van de vorige jaren, wordt dit jaar een jubileumavond! Op vrijdag 8 februari worden voor de vijfde keer alle mama’s tijdens de Mama’s Night Out in het zonnetje gezet! Aan zowel het innerlijk als het uiterlijk wordt aandacht besteed. Met een ruime keuze aan workshops, diverse activiteiten en een hal vol kraampjes wordt dit ongetwijfeld een …

Lees meer...

DoTerra olien

Inspiratieavond Essentiële Oliën

Inspiratieavond over Essentiële Oliën. Tijdens deze avond vertelt Mirthe over de werking en toepassing van essentiële oliën. Het is de aanloop naar de eerste Goy´s Genieten Academie workshop.

Lees meer...

restorative yoga goy's genieten

Restorative yoga op zondag

Restorative yoga; niet voor watjes! Restorative yoga lijkt een beetje weggestopt te zijn in yogaland. Veel mensen hebben er een mening over: ´Je hoeft alleen maar een beetje te liggen.´ ´Je gaat er niet eens van zweten.´ ´Het is gewoon een uurtje slapen.´ Dit is erg jammer. Het is juist een hele mooie en waardevolle vorm van yoga! Druk, druk, …

Lees meer...

---

Nieuwsberichten

Mindful Leven Marieke Lampe

Mindful Leven

Wil je je meer op je gemak voelen in jezelf? Wil je je vrijer voelen in het contact met een ander? Wil je meer vanuit je passies leven? Heb je behoefte aan een moment van bezinning in de week? Dan is de training ‘Mindful Leven’ misschien wel iets voor jou.De training wordt gegeven door Marieke Lampe. Zij heeft meer dan …

Lees meer...

Ideeën of vragen?

Neem gerust contact met mij op als je ideeën of vragen hebt. Laat het ook weten als je vriend wilt worden van Goy's Genieten.

---

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je aangegeven hebt dat je geïnteresseerd bent in Goy's Genieten. Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je dan heel eenvoudig hieronder afmelden.